Rreth nesh

FILOZOFIA

Ne bëjmë atë që duam. Qëllimi ynë është që të sjellim produkte me cilësi të lartë brenda mundësive të çdo gruaje. Ne përdorim vetëm lëndët e para më të mira. Për konfirmim, ne pyesim partnerët tanë të biznesit për cilësinë tonë dhe rregullojmë vazhdimisht atë. Ne krijojmë produkte për klientët tanë, kjo është arsyeja pse ne i mbajmë gjithmonë standardet tona të larta.

PRODUKTET PREMIUM

Ne nuk krijojmë produkte sintetike ose të falsifikuara. Kur e prodhojmë, ne përdorim vetëm materialet më të mira.

ARTIKULL

Produktet tona janë krijuar për të qenë të qëndrueshme, në mënyrë që të argëtoheni duke i veshur ato sa më shpesh që të jetë e mundur.

COMFORT

Nëse doni të jeni të bukur, nuk është e nevojshme të vuani. Ne gjithmonë sigurohemi që produktet tona janë të rehatshme për t’u përdorur.

KUSH JEMI

Ne jemi një kompani me qendër në Prizren, Kosovë. Historia jonë fillon me hapjen e sallonit të flokëve BeautyLine nga Albana Kelmendi.

Sigurisht, për të ofruar një shërbim profesional, ajo gjithashtu duhej të zotëronte produkte premium. Fatkeqësisht, ndërmarrjet e mëdha dhe të njohura nuk shesin në Ballkan dhe ka pasur disa mundësi të tjera. Këto përfshijnë kërkimin e miqve dhe familjes jashtë vendit për të blerë produkte me dyfishin e çmimit ose në rrezik për të blerë artikuj të rremë. Prandaj pyesim veten: a duhet të jetë vërtet e komplikuar?

Zgjidhja jonë ishte e thjeshtë. Prodhoni produktet më të mira të mundshme me lëndë të parë me cilësi më të lartë. Jo më shpejt se sa është bërë. Kështu që filluam me produktin tonë të vetëm për momentin: EYELASHES. Mësuam se si ato janë bërë dhe shikuam lëndët e para më të mira. Jetëgjatësia dhe pesha e rehatshme na bënë të vendosim.

Pas disa provave, ne ishim të kënaqur me rezultatin dhe para së gjithash morëm përshtypje nga ekspertë të tjerë nga industria e bukurisë. Pas aprovimit pati fillimin e prodhimit. Që nga ajo kohë, ne kemi hyrë në bashkëpunime të reja çdo ditë dhe rritemi çdo ditë. Ne i kushtojmë vëmendje të madhe reagimeve nga klientët tanë, kështu që hapi ynë tjetër është të shtojmë produkte te tjera. Kështu që të gjithë mund të zgjedhin ate qfare duan.

A keni ndonjë sugjerim ose ide se si mund t’i përmirësojmë qerpikët? Pastaj na kontaktoni dhe na tregoni.