BLACK FRIDAY

Përfitoni 50% ulje në të gjitha produktet deri të Premten e Zezë.

Vetëm derisa të mbarojnë rezervat. Blini tani dhe përfitoni nga avantazhet e mëposhtme:

 • Punuar me dorë
 • 28 herë të përdorshme
 • Lehtë dhe të rehatshme
 • Lehtë për t’u përdorur

Për më shumë informacion mbi përdorimin e qerpikëve, vizitoni blogun tonë

 • Buna
  Buna
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Lana
  Lana
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Dara
  Dara
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Treska
  Treska
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Tamara
  Tamara
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Hajla
  Hajla
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Orikum
  Orikum
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Narta
  Narta
  Produkt me ulje çmimi
   7.50
 • Morava
  Morava
  Produkt me ulje çmimi
   7.50